2015. január 18., vasárnap

TVLine csemege

1) Nagyon úgy tűnik hogy jelenleg Kai lesz az egyetlen akadály Damon és Elena között. Számítsunk további problémákra?
Rengeteg az érzelmi akadály, és a kis részlet. Vajon Elena elfogadja az érzéseit Damon iránt? Megint beleszeret? Amíg rossz fiúkkal küzdenek, a veszteséggel és a gyásszal küszködnek, a karakterek elmennek, ez olyan...elég erősek maradnak vagy szétszakadnak? Jó lenne látni, hogy végigcsinálják és egy ideig boldogok legyenek.

MÉG 4 ILYEN A "TOVÁBB A BEJEGYZÉSBEN"!

2) Minden új Ősök spoilerben vagy a babáról vagy Klaus-ról vagy Hayley-nak a vérfarkasairól van szól. És mi a helyzet Elijah-val? – Anna
Elijah-nak lesz egy új ellensége, mikor a sorozat visszatér hétfőn — és az "új" alatt idősre gondolok. Nagyon idősre. "Lesz egy kis viszály Elijah és Klaus között," mondta el Julie Plec. "A testvérek, akkor a legjobbak mikor együtt dolgoznak, és mikor az ellenkező oldalon harcolnak. A dinamika szépsége, hogy nagyon jól szórakozol rajta, mikor civakodnak szemtől szembe. Lesz egy kérdés, hogy mi lesz a legjobb a családnak. Klaus-nak, mindig is az ami Hope-nak, de Elijah mindig az egész családra gondol."


3) Kinek van nagyobb esélye a túlélésre: Forbes Sheriff-nek vagy Steroline-nak?
*Nevet* Szerintem mindkettőnek eléggé extrém akadályon kell keresztül mennie. Mindkét szál hihetetlenül érzelmes, nem számít, hogy honnan nézed.


4) Tudjuk, hogy Stefan segít Caroline-nak megmenteni édesanyját. Közelebb hozza ez majd őket?
Először is, biztos, hogy a barátságuk egy újabb szintre lép és felmerülnek azok a romantikus kérdések. De nem garantálhatom, hogy nem lesz egy-két botladozás, ami megakadályozza őket, hogy tisztán lássanak.


5) Van időkeret Bonnie visszatérésére 1994-ből? Mi lesz a legnagyobb elintézni valója?
Számíthatunk rá, hogy a következő rész végén sor kerül rá, ami megközelítőleg a 11. és 15. rész között várható. Ez az egész örökre megváltoztatta. A pokolban volt és visszatért, szép szóval, és nagyon sok mindent egyedül kellet megtennie. Bárki aki keresztülmegy ezen az élményen, ami elszigeteltség és magány, hát az nem áll készen, hogy visszatérjen a régi életéhez. Látni fogjuk, hogyan próbálja majd megtalálni az útját és miként próbálja önmagát is meggyógyítani. Látni fogjuk még, hogy a barátsága Damon-el igazi, és, hogy ő az egyetlen, aki segíthet Bonnie-nak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése