2014. március 14., péntek

TO Hayley növekvő hasa

Régiek a képek, de talán még valaki nem látta ezért itt van 2 kép, ami Phoebe Tonkin osztott meg Twitter-én, hogy hogyan növekszik Hayley hasa.

Boldog Születésnapot Daniel Gillies és Kevin Williamson!

Ma lett Daniel Gillies 38 éves, Kevin Williamson pedig 49 éves. Boldog Születésnapot Kívánunk nekik!


TVD-5. évad BTS képek

ZIMBIO szavazás!

A ZIMBIO-nál egy új szavazás van, ami a 2014 legjobb Tv páros/ Március Őrületes kihívása/ címet viseli.
Kiesettek:
-Damon és Elena
-Stefan és Elena
-Hayley és Elijah
Viszont még versenybe van Caroline és Klaus! Aki szeretne szavazni az kattintson a képre!---------------------------------->

Ian Somerhalder a CBS Watch Magazine-ban! /képek/


TO 1×16 online

Eredeti: Itt
Angol felirattal: Itt
Magyar felirattal: Itt

TO-1×17 promo képek


TVD - 3. évad előzetes HUNsub

Hangolódjunk az április 22-i TVD részre. :D

Claire Holt elhagyja a TO-t!

Claire Holt elhagyja a The Originals-t! Eddig még csak pletykának tűnt, de most már biztos. De a jó hír,hogy még számíthatunk Rebekah-ra, mint mellékszereplőre.

2014. március 12., szerda

TVD - 5x16 - kanadai előzetes

)

Tádáám

És hölgyeim és uraim elkészült az első kvízünk! Kicsit könnyűre sikeredett de ne aggódjatok lesz nehezebb is! ;) Hajrá! /ha nem sikerül itt az oldalon ITT A LINK!/

Kvíz

Aki tud egy kicsit angolul az remélem megcsinálta, mert szerintem ez egy fantasztikus kvíz. Mivel olvastam, hogy nem mindenki érti ezért megpróbálok énis csinálni egy MAGYAR  kvízt! :)
Remélem az jött ki nektek akit szerettek sorozatból..nekem sikerült! ;)

TO - 1x16 letöltési linkek


1x16 - Farewell to Storyville

Eredeti nyelven:

Felirat / angol:
- Opensubtitles
- Feliratok.info
- Podnapisi

Felirat / magyar:
- Opensubtitles
- Feliratok.info

Következő rész előzetes: 1x17 - Moon Over Boubon Street

))

2014. március 10., hétfő

TO 1×14-15 értékelés

Minden "The Originlas" rész után értékelni szokták az új részt. Most a "Long Way Back From Hell" és a "La Grad Giugnol"-t egyben értékelték./Ezek nem az én véleményeim!/

Daniel Gillies szempillantás alatt otthagyná a TO-t a kislányáért!

Daniel Gillies interjút adott a CleverTV-nek, hogy ott hagyná a színészkedést, hogy több időt tölthessen a kislányával, Charlotte-tal.
-Apának lenni lenyűgöző.Egyike a leghihetetlenebb dolgoknak.
Amikor megkérdezték, hogy hogyan tud egyszerre színészkedni és apának is lenni ezt válaszolta:
-Gondolkodás nélkül feladnám a színészetet. Nem láttam még magam mást csinálni a színészkedésen, íráson és rendezésen kívül, de úgy gondolom, nézőpont kérdése, hogy apának sokkal jelentősebb és kielégítőbb.
Az interjúban azt is bevallotta, hogy még tanulja, hogy hogyan legyen tökéletes apa és, hogy amikor este Charlotte sír, a felesége/Reacher Leigh Cook/ megy és megvigasztalja és, hogy ezért nagyon tiszteli és becsüli, hogy milyen gondoskodó anya.
-Nem hiszem, hogy  a férfiak igazán megértenék, amíg nem tapasztalják meg ők is első kézből, hogy egy nő mi mindenen megy keresztül a terhesség alatt és utána is. A nők igazi harcosok és nincs jogunk, hogy kegyetlenek legyünk a húgainkkal, nővéreinkkel, édesanyáinkkal, vagy lányainkkal.

TO "kicsi" Rebekah

Egy újabb szereplőről kaptunk információt, aki nem más, mint "kicsi" Rebekah, aki körülbelül 4 éves. Ugyan abban a részben lárhatjuk, mint a "kicsi" Klaus-t és a "kicsi" Elijah-t.

TVD 5*17-Rescue Me-promo képek

TVD - 5x17 epizódismertető

MARKOS MEGÉRKEZIK MYSTIC FALLS-BA - Annak érdekében, hogy távol tartsák Stefan-t, Sloan-tól és az Utazóktól, Caroline és Enzo egyetértenek abban, hogy tegyenek egy kiruccanást Atlantába, hogy megkeressék az újonnan felfedezett hasonmást. Caroline meglepődik amikor Enzo feltárja neki a múltját. Damon és Elena egy kínos délutánt töltenek el együtt Jeremy szülő-tanár megbeszélésén, ahol Jeremy viselkedése felől rosszat hallanak. Ezután, Damon vonakodva elmondja a híreket Elena-nak, Jeremy felkavaró magánéletéről. Bonnie-nak egy nyugtalan találkozása lesz Luke-al, és többet tud meg Luke családjának történetéről. Liv teletömi Jeremy-t pletykákkal, amik az Utazók következő lépéséről szólnak és megmutatja neki a jelentős erejét. Jeremy egy váratlan alkut köt Liv-el, aztán egy olyan döntést hoz ami pusztító lesz Elena-ra nézve. Stefan-nak és Caroline-nak lesz egy különleges baráti pillanata. Végül rémisztő fordulat vesz az Utazók tábora, ugyanis a vezetőjük, Markos, rejtélyes módon megjelenik.

2014. március 9., vasárnap

TVD - 5x16 epizódismertetó + 5x17 epizódcím

5x17 - Rescue Me - Ments Meg

5x16 - While You Were Sleeping epizódismertető:
A GYILKOS VÍRUS - Amikor Stefan megpróbálja elmagyarázni a közelmúlt eseményeit a nagyon beteg Elena-nak, Elena első ösztöne, hogy felhívja Damon-t. Ugyanakkor Damon megpróbálja kitalálni, hogy hogyan tegyen egy zavaró vallomást Elena-nak. Miközben átnézik Dr. Wes iratait, Caroline egy ijesztő titkot fedez fel, és a meglepetést okoz Enzo feltűnése, ugyanis azt állítja, hogy megvan neki a megoldás amit ők keresnek. Enzo ragaszkodik hozzá, hogy Caroline kérje meg Stefan-t, hogy találkozzon vele egy rejtélyes helyen, ahol egy Utazókból álló csoporthoz csatlakoznak, beleértve Sloan-t is, aki új információkat derít ki a hasonmások jelentőségéről. A tavaszi szünet alatt, egy többnyire elhagyatott Whitmore kampuszon, Elena beleszalad Luke-ba, egy tanulóba aki úgy tűnik, hogy ismeri Elena-t, de Elena nem emlékszik, hogy találkozott volna vele. A nemrégiben dobott Luke, azt javasolja, hogy ő és Elena töltsék együtt a tavaszi szünetet és részegedjenek le, de Elena elküldi őt egy sürgős küldetésre, hogy megkeresse Bonnie-t és az "újszülött" boszorkányt, Liv-et. Damon végül elmondja Elena-nak az igazságot a jelenlegi tevékenységeiről, és ők egy új megállapodási szintre lépnek a kapcsolatukban.