2014. október 2., csütörtök

Ian Somerhalder és Nikki Reed csúnyán összevesztek?!

Ezt írja a Cosmopolitan.HU: 
"Eddig úgy tűnt, villámsebességgel halad előre a sztárpár kapcsolata, de lehet, hogy túl gyors volt a tempó? 

Ian és Nikki ugyanis a rózsaszín köd fázisból most hirtelen átváltottak veszekedő üzemmódba!Ian Somerhalder és Nikki Reed nemrég mindenkit megleptek, mikor pár hét randizás után máris közös örökbefogadásra szánták el magukat. (De nyugi, csak egy cuki lovat adoptáltak!) Ezután pedig nem kellett sok a szerelmespárnak, úgy döntöttek, itt az ideje összeköltözniük. Hamar találtak is maguknak egy hatalmas villát, ráadásul épp Georgia-ban, ahol Ian a Vámpírnaplók 6. évadát forgatja, így Nikki is folyamatosan a közelében lehet.

Ian pedig úgy tűnik, tényleg komolyan gondolja a Twilight sztárjával, ezt bizonyította az is, hogy még éppen, hogy csak összeköltöztek, jött a következő lépcsőfok: egy interjúban ugyanis elárulta, hogy legszívesebben már most megkérné Nikki kezét. Most viszont mégis úgy tűnik, hogy valami nem stimmel közöttük.

A veszekedések oka pedig nem más, mint Ian féltékenykedése. Nikki ugyanis most együtt dolgozik a volt férjével, Paul McDonalddal. Ian pedig teljesen kiborult, mikor megtudta, hogy a szerelme mindennap együtt van az exével, és megőrjíti a gondolat, hogy esetleg újra összemelegedhetnek a volt házasok. De vajon miért nem bízik meg Nikkiben? Főleg, hogy őt egyáltalán nem zavarja, hogy Ian is együtt forgat az exével, Nina Dobrevvel…" 

•forrás: Cosmopolitan.HU•

Véleményem szerint...: 
Szerintem ez a világon a leghatalmasabb baromság! Igen, Nikki Reed tényleg együtt dolgozik Paul Mcdonald-al /aki a volt férje/, de csak azért, mert együtt zenélnek és utoljára 1 hónapja láthatták egymást, szóval ennyit a "mindennap együtt vannak"-ról....
Egyébként ezt a képet Ian osztotta meg Twitteren, amin a kutyája, Nietzsche és Nikki kutyája, Ira van és azt írta, hogy:
"Az ágyam mellett...Késő-este vad, aranyos játékidő ez igazán apává tesz ilyen későn-reggel pedig vámpírrá."

Plusz itt egy mai kép Ian-ről, ahol látszik, hogy rajta van a közös nyakláncuk Nikki-vel.

Tényleg nagyon "összeveszhettek" ezek szerint...De ez persze az én véleményem...


Ti mit gondoltok?

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek veled! Én is oltári nagy baromságnak tartom ezt az egészet! Kezdjük ott, hogy Nikkinek és Paulnak van egy közös lemezük, ami miatt meghívják őket rendezvényekre, műsorokra. Természetes, hogy előtte találkoznak és gyakorolnak, hisz mégsem állhatnak ki a közönség elé felkészületlenül. Nikki a múlt hétvégét ismét Atlantában töltötte, sőt Ianel együtt mentek el Nikki egyik nagyon jó barátnőjének esküvőjére. Végül pedig, nem gondolom Ian-ről és Nikkiről sem, hogy emiatt veszekednének, hisz Ian is együtt dolgozik Ninaval. Szégeyn, hogy miket ki nem találnak a firkászok :/

    VálaszTörlés