2014. szeptember 18., csütörtök

Nina és Derek Hough újra együtt? forrás:ALWAYS-NINA.COM

•Forrás: ALWAYS-NINA.COM

A Hollywood Life, a világháló talán legkevésbé hitelesebb online bulvármagazinja azt állítja, hogy Derek Hough és Nina Dobrev ismét összejöttek. Íme a cikk:

Úgy tűnik, Nina Dobrev és Derek Hough adtak a szerelmüknek egy második esélyt. Tegnap reggel a korai órákban (szeptember 17) látták őket a Spare Room-ban, és állítólag nagyon közel kerültek egymáshoz.

A 25 éves Nina Dobrev, és a 29 éves Derek Hough tavaly novemberben szakítottak mindössze pár hetes kapcsolat után, de úgy tűnik, ismét tombol a szerelem. Szeptember 17-én állítólag kettesben érkeztek a Roosevelt Hotelbe Los Angeles-ben, és a HLife forrása szerint erősen flörtöltek.

A HollywoodLife forrása azt is elárulta, hogy a már korábban említett premieren nem jelentek meg együtt, de később kettesben távoztak, és félrevonultak beszélgetni.

,,Egy gyors helló után ,,elrabolta” őt, felkapta, és táncolni kezdtek. Miközben beszélgettek simogatták egymást, nevetgéltek, és határozottan szerelmesen néztek egymásra, Derek tényleg megpróbálta lenyűgözni Ninát.”

Körülbelül 00:40-kor távoztak a Spare Room-ba, majd kettesben voltak a Public Kitchen & Bar helyen.

,,Beszélgettek és ittak a bárban, és elég keményen flörtöltek. Derek keze megpihent az övén, és határozottan látszott, hogy Ninának tetszik a helyzet. Még mindig elbűvöli őt Derek.”

•Forrás: ALWAYS-NINA.COM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése