2014. január 4., szombat

TO - 1x11 - epizódismertető

Apres Moi, le Déluge - Utánam az Özönvíz
BOSZORKÁNY ÜGYLET – Amikor Davina hevesen megbetegszik, a következmények kihatnak az egész francia negyedre, Marcel, Klaus, Elijah és Rebekah igyekszik kideríteni, hogy mi történik. Sophie közöl néhány megdöbbentő információt a többiekkel a Szüret Fesztiválról, és bemutat egy drasztikus tervet Davina megmentéséről. Hayley-t gyötri a bűntudat, mikor elmondja Elijahnak, hogy milyen szerepe van Sophie tervében. Végül, soha nem látott események sorozata söpör végig a francia negyeden.

2014. január 3., péntek

TVD 5x11 - promo képek /8/

TVD 5x11 - 100. rész - epizódismertető

A 100. EPIZÓD - VISSZATEKINTÉS KATHERINE ÉLETÉNEK KORAI SZAKASZÁBA- Ahogy új nehézségekkel kell szembenéznie, Katherine visszaemlékszik arra a traumatikus éjszakára 1490-ben, amikor életet adott a lányának, akit azonnal elvettek tőle. Stefan tudatja Elenával, Caroline-nal és Bonnie-val, hogy Katherine állapota rosszabbra fordult, míg Damon, Matt és Jeremy megvitatják Katherine leghírhedtebb pillanatait. Nadia egy félelmetes tervvel hozakodik elő, hogy megvédje az édesanyját és Stefan és Elena arra kényszerülnek, hogy segítsenek neki. Közben Caroline szörnyen érzi magát, mikor rájön, hogy elfelejtette Elenát beavatni az egyik legutóbbi sokkoló pletykába, aztán engedélyez magának egy kis botrányos viselkedést. Végül Elena és Katherine megosztják a kötődés egy váratlan pillanatát.

2013. december 31., kedd

TO - 1x10 - epizód ismertető


A HATALOM VISSZAVÉTELE - Míg a Francia Negyed felkészül az éves Casket Lányok rendezvényre, addig Cami szörnyű kínokat él át, köszönhetően Davina kísérleteinek, mellyel felszabadítaná a lányt Klaus igézése alól. Elijah és Marcel vonakodva bár, de szövetséget kötnek, Klaus pedig mozgásba hozza tervét, hogy visszaszerezze Davinát. Mikor kiderül, hogy a lány eltűnt, Sophie beszáll a vadászatba, hogy ő kaphassa el. Eközben, Hayley-t egy nehéz döntés meghozatala elé állítják egy váratlan telefonhívás után, Rebekah pedig elindítja saját tervét, de segítséget kér egy személytől Marcel múltjából.