2013. július 20., szombat

A Petrovák visszatérnek

A Petrovák visszatérnek

Találtam ezt a képet de igazából nem tudom,hogy mikor "készült". (De lehet,hogy ezt csak egy rajongó csinálta) Ki tudja ki kicsoda? Kommentbe lehet találgatni! :D

Vámpírnaplók képregény

DC és a Vámpírnaplók: Vámpír-regény!

Régóta tart a nyári szünet, de már nincs is
 annyira sok hátra a sorozat új évadáig.
 Tegnap este a San Diego-i Comic-Con-on 
a DC Digital / DC Comics (Superman, 
Batman, Flash, Green Lantern...) a paneljén 
bejelentette, hogy számos sorozatot visz
 képregény formába - köztük van a 
The Vampire Diaries is.

Az online képregény a sorozaton alapszik
 majd, követve Stefan, Elena és Damon
 kalandjait. Olyanok lettek egyébként még
 bejelentve, mint: Beware the Batman 
(október), Batman and Robin Meet
 Scooby Doo és a Mad Max. Sokat
 nem tudni a képregényről, mely kedvenc 
sorozatunkat illeti, viszontkaptunk egy
boríto féleséget.


Újabb TO promo kép

"A pápa"

Szerelmi háromszög

2013. július 19., péntek

Interjú Ian-al




Az Entertainment Wise interjút készített Ian-nel a napokban, hiszen elkezdődtek a Vámpírnaplók 5. évadának munkálatai.

Beljebb az interjú:

Comic Con matricák

Már nem kell sokat várni hiszem már a Comic Con elkezdődött! Addig is hoztam nektek egy-két matricát! :)




A legújabb TO promo kép

"Az erő"

TO spoiler


The Originals spoiler: Mit fog csinálni Rebekah 
New Orleans-ban?


Mikor legutóbb láttuk Rebekah Mikaelsont,
 New Orleans nem szerepelt állomásként a 
világ körüli utazásában, Matt pedig vele tart. 
Az Eredeti vámpírlány viszont nem maradhat
 örökké a The Vampire Diaries-ban, így egy
 ponton átkerül a The Originals-be. Julie Plec
 elárulta, hogy Rebekah meghozza a döntést,
 amikor készen áll rá.


Beljebb az interjú:

MIni interjú Plec-el


5. évad: Érkezik egy Silas-nél is gonoszabb karakter?



Nyakunkon az SDCC (Comic-Con),
 de máris annyi spoiler-t kaptunk az 5.
 évadról, hogy nem is tudom, a Con-on 
miket fognak közölni. A lényeg persze
 az alább olvasható cikk.







Beljebb folytatódik:

2013. július 17., szerda

Zach pici lánya!

Zach Roerig-nek van egy kétéves lánya!

Ez most úgy hangzik, mint egy drámai The CW sorozat, ám ez valóságos. Zach Roerig jelenleg a bíróságon harcol azért, hogy megkapja kétéves lányának felügyeleti jogát. A 28 éves színész tehát édesapa, a gyermek anyja, Alanna Turner pedig jelenleg is börtönben van.

A TMZ tudta meg, hogy Zach intézkedett az ügyben még júniusban, egy georgai bíróságon. A kislány vélhetőleg megkapja majd a Roerig vezetéknevet, mert Zach szeretné, ha nem egy bűnöző nevét viselne a kicsi. Turner-t egyébként már háromszor is letartóztatták.

Comic Con

Kettő nap van még hátra a San Diego-i Comic-Con kezdetéig,így hát közel van július 18-a. Természetesen a sorozat,és annak készítői és a szereplőgárda egyes tagjai is jelen lesznek az eseményen. A TV Guide Magazin speciális Comic-Con újságot adott ki, mely már szkennelt formában is megtalálható az interneten. Nemsokára spoiler-áradat jön, vagyis sok, új infó az ötödik évadról. Íme pár kép az újságból és a link ( ami az oldal Facebook profilján lesztek) ahol még több képet találtok!


Ejnye Matty!


                                  Matt Donovan:
                       Hármasban szép az élet?














Az események, úgy tűnik, felpörögni látszanak majd a The Vampire Diaries 5. évada során. Ha azt gondoltad, hogy Matt Donovan egy tipikus 'fiú a szomszédból'-féle srác, akkor rádöbbensz, hogy a világkörüli utazás meg fogja változtatni teljesen.

A sorozat stábja a hétvégén részt vett egy New Jersey-i közönségtalálkozón, ahol kiderült, hogy Matt-nek egy vad utazásban lesz része, Európában. Zach Roerig pedig elárulta, hogy már leforgatta első 5. évados jelenetét - Matt egy ágyban fekszik két nővel!

Zach persze neveket nem mondott, csupán annyit, hogy az egyikük orosz. Ő nem más, mint az orosz származású Olga Fonda, azaz Nadia, az egyik új és visszatérő szereplő. Nadia ugyanis egy prágai bárban összefut Matt-tel és Rebekah-val - és mindkettejükkel flörtöl.

Ha ez nem lenne elég, Nadia Mystic Falls-ig követi Matt-et. Lehetséges, hogy Nadia venné át Rebekah helyét Matt magányos, megüresedett szívében? Bekah ugyanis csatlakozik majd családjához New Orleans-ban

TV Line - TV Guide friss hírek

                                               A legutóbbi frissek a
                                  TV Guide-tól és a TV Line-tól






                                   









Kérlek mondjátok, hogy van valami infótok Damon-ről vagy Stefan-ról! - Shari
NATALIE: Mit szólsz, ha mindkettőről mondok? Stefan számos exe közül fel fog bukkanni egy, ebben a szezonban... bosszútól vezérelve. Tessa tud bajtárs és ribanc vámpír is lenni, s évszázadok óta a Salvatore-ok levadászásának él. Damon-nel fog először találkozni, akinek feltűnő módon eltűnik a gyűrűje a nő jelenlétében - és ez nagyon, nagyon rossz dolog.

Hogyan fog Elena megbírkózni a főiskolás élettel? - Jonah
Elena és Caroline sokkal, de sokkal nehezebben kezdi majd főiskolás életét, mint azt várták, mert belebotlanak egy dögös, de egyáltalán nem kedves professzorba, aki jóval többet tud Mystic Falls-ról, mint amennyit elárul. Megijeszt bárkit is az, hogy elmondása szerint az ő igazi szenvedélye a kutatás az emberiség megsegítésére?

Az ötödik évad forgatása a héten kezdődött el. Tudom, hogy még korai ilyet kérdezni, de mennyit fogunk tapasztalni a Delena-dögösségből a premier során? - Mary Kate
Ausiello: Nem segíthetek Delena fronton, viszont a madarak azt csiripelték, hogy jelenleg egy férfi doktor szerepére castingolnak, aki nem mellesleg Damon összes titkát ismeri.

2013. július 15., hétfő

Candive Accola interjú

A Wetpaint Entertainment készített egy interjút Candice-el az 5. évadról.




- Mikor mész vissza?
- Candice: Július elején megyünk vissza, az 5.évad forgatására. Izgalmas visszamenni Atlantába egy teljesen új családdal oda is, ahol a The Originals forgatása lesz. Annyira izgulok Julie Plec-ért. Három sorozata van neki most. A The Vampire Diaries, The Originals és a Tomorrow People. A család óta gyönyörű dolgokat csinál. Ő felrobban. (nevetés)



Beljebb folytatódik:

Új szereplők a TVD-ben!


Olga Fonda és Kendrick Sampson visszatérő szereplők lesznek! 


           










Az orosz modellből lett színésznő, Olga Fond fogja alakítani a sorozat 5. évada során Nadia-t, a rettenthetetlen és bosszúért szomjazó lányt.
Nadia rögtön a premierben fel fog tűnni és "bárkivel képes szövetségre lépni - taktikából -, hogy továbbra is titokzatos maradjon". A lány egy érzelmi kaméleon, aki flörtölős hangulatából egy pillanat alatt képes olyan rideggé válni, mint egy szikla. Nadia magányos, emberiségét rég elvesztette, s most leginkább az emberi kapcsolatokat keresi.





             









Kendrick Sampson (Greek's Woodchuck) is fel fog tűnni a The Vampire Diaries 5. évadában. A színész Jesse-t fogja életre kelteni. Ő lesz az hallgató, aki először találkozik Elenával és Caroline-nal a Whitmore Főiskolán. Ahogy már korábban is beszámoltak róla, Jesse érdeklődést fog mutatni a szőke vámpírlány irányába.