2013. április 6., szombat

TVD♥♥ 4x19 részből egy kis Mini-WebClip:D

Julie Plec interjú





ÍGY NYERI VISSZA ELENA AZ EMBERSÉGÉT?




Vajon nemsokára lebomlik az élők és halott természetfelettiek közötti fátyol a Vámpírnaplókban? SheKnows készített Julie Plec-kel, az executive producerrel egy interjút, melyben felmerült a kérdés, hogy vajon a sajnálatos módon elhalálozott karakterek - Jeremy, ehhem - visszatérnek-e majd.





Jeremy visszatér!




Steven R. McQueen visszatér még!

A TVLine tudta meg nemrég azt az exkluzív hírt, miszerint Steven R. McQueen - akinek karaktere sajnálatos módon elhalálozott egy februári epizódban, Katherine-nek köszönhetően - vissza fog még térni Jeremy-ként az évad folyamán.

2013. április 5., péntek

4x20 The Originals ismertető

KLAUS VISSZATÉRÉSE NEW ORLEANS-BA 
Egy titokzatos forrás arról értesíti, hogy összeesküvés
 készül ellene New Orleans-ban, így Klauselmegy a 
városba, amit annak idején ő és a családja segített 
felépíteni. Választ keresve a kérdéseire, Klaust 
egykori pártfogoltjához, Marcel-hez vezeti az útja,
 aki egy karizmatikus vámpírés ellenőrzése alatt tarja
 New Orleans emberi és termszetfeletti lakóit egyaránt.
 Azzal a szándékkal, hogy segít Klaus-nak, Elijahköveti
 Klaust és hamarosan rájön, hogy Hayley is a francia
 negyedbe jött, hogy a családja története után keresgéljen,
 majd találkozik egy Sophie nevű erős boszorkánnyal.
 Eközben Mystic Falls-ban Damon és Stefan folytatják
 a tervüket Elenáért, miközben Katherine felfedi 
Rebekah-nak egy sebezhető pontját és megkéri, 
hogy kézbesítsen egy üzenetet.

2013. április 3., szerda

CW Tv Now

A TVD is szerepel a CW Tavaszi vicces összeállításában! :)

Nina és Ian

A múltkor kérdeztétek hogy kinek szólt az a rövid videó Ninától és Iantól. Itt van 2 kép, ez a lány volt a címzett :D

2013. április 2., kedd

Rehash: American Gothic

Interjú az RTL klubbal: Kolosi Péter

Egy eléggé hosszadalmas interjú készült az RTL-klub programigazgatójával, Kolosi Péterrel, ahol megemlítésre került a Vámpírnaplók 3. évadának szinkronos vetítése is.Továbbá kiderült, hogy a programigazgatónak az egyik kedvenc sorozata a TVD :D Bár ez annyira nem befolyásolja a hamarabbi vetítést :// A teljes interjút ITT nézhetitek meg, ez pedig a Vámpírnaplókról szóló apró bejegyzés:
"A Vámpírnaplók új évadára is sok rajongó vár.
A Vámpírnaplók harmadik évadával szintén tervezünk, de azt nem tudom megígérni, hogy még idén elindul. Egyszerűen nem biztos, hogy befér a struktúrába. A The Followingot is el szeretnénk indítani. Az is elképzelhető, hogy még idén lesz Vámpírnaplók, de nem az RTL Klubon, hanem a Cool-on lehet majd először látni a következő szezont."

The Originals: Klaus nem véglegesen távozik az anyasorozatból?

A melléksorozat első részét ugye április 25-én vetítik Amerikában, és ez a rész egyben a The Vampire Diaries 20. része is lesz. Julie Plec már korábban elárulta, hogy ebben az epizódban sokat szerepel majd a megmaradt 3 Ősi vámpír, Klaus, Elijah és Rebekah.

A Zap2It azzal a hírrel rukkolt elő a napokban, hogy a Klaus fanoknak nem szükségszerűen kell szomorkodnia: az ősi hibrid útjai ugyanis valószínűleg visszavezetnek Mystic Falls-ba.

Nagy a valószínűsége, hogy Klaus Caroline miatt térne vissza kedvenc kisvárosunkba. A legutóbbi, 18. részben a "barátok" címszóval váltak el egymástól, ami nagy előrelépést jelentett a páros rajongóinak. Már azt is tudjuk, hogy a következő epizódban Caroline Klaus segítségét fogja kérni.

2013. április 1., hétfő

interjú Steven R. McQueen-el

Tudtad, hogy mi fog bekövetkezni, vagy sokkoló volt?
Azt mondták nekem, hogy meglesz bennem a vágy, hogy megöljem a fő karaktert, Elená nővéremet, így sejtettem, hogy valami gond lesz.

Úgy látod, hogy Jeremy visszatér? Valahogyan?
Umm, remélem, ha csak egy visszatekintés erejéig is vagy valami. De viszont elégették a testem tehát... úgy gondolom, hogy ez sok, hogy megszabaduljanak valakitől. Gyújtsuk meg őket. Miután kiadták a részt, gondoltam, hogy 'áá ember, ez szívás'.A jó dolog az, hogy sokan tweetelnek nekem Twitteren, illetve még egy munkát is felajánlottak még aznap, amikor a részt bemutatták.

Tehát ez még nem volt nyilvántartott, amig nem láttad az epizódot?
Amikor elolvastam a forgatókönyvet, gondoltam, hogy 'oké... elégetik a testem'. Próbálok valamilyen mágikus megoldásra gondolni, talán zombiként térek vissza, vagy mint Frankeinstein vagy valami.

Van valami, amit szeretnél látni, hogy Jeremy csinál?
Az első pár évadban Jeremy olyan volt, mint egy nyúlbéla. A legutóbbiakban pedig hagyták, hogy vámpírokkal harcoljon, hogy kibontakozzon. Nagyon élvezetes volt ezt játszani. Bár Jeremyt egy motorbiciklin is szeretném látni. Paul Wesleynek volt egy!

Úgy volt megírva a forgatókönyv, hogy a te karaktered is ott legyen az elsők között. A könyvekben viszont nem volt benne. Ez a gondolat mindig veled volt, tekintve a sorsod a sorozatban.
Mondtam már, hogy a fejemben egy 4 éves Margaret nevű lány vagyok? Nos voltak napok.

4x20 The Originals képek (7db)