2013. május 17., péntek

5.évad Hivatalos évadismertet

5. évad: Hivatalos évadismertető

A kusza szálakkal átszőtt negyedik évadban, Mystic Falls világában minden a feje tetejére állt, mikor a gyönyörű és jószívű Elena Gilbert kénytelen volt szembenézni legrosszabb rémálmával - vámpírként élni. Miközben Elena igyekezett kordában tartani újonnan szerzett képességeit, valamint nyomasztó vérszomját, Stefan és Damon Salvatore tudomást szerzett a gyógyírről, a két fiú, akik mindketten szeretik Elenát. A gyógyír keresése arra késztette a testvéreket Elenával, Jeremy-vel, Bonnie-val és Caroline-nal együtt, hogy szembeszálljanak az erőteljes, ősi Silas-szel, aki a gyógyírrel volt eltemetve több, mint 2000 évig. Elena azonban nem az egyetlen vámpír a környéken, aki visszatérne emberi életéhez, s a szer elfogyasztásra kerül a szíveket megállító fináléban, olyan pillanatokkal, mint: váratlan öröm, kimondhatatlan bánat, s egy igazi szerelmi vallomás. Az ötödik évad során néhányan főiskolára mennek, a gyógyírt elfogyasztó vámpír próbálja túlélni mindennapjait emberként, s egy sokkoló Salvatore titokra is fény derül.

12 megjegyzés:

  1. És mikortól lehet látni az 5. évadot??

    VálaszTörlés
  2. Állítólag 2013 őszétől.

    VálaszTörlés
  3. akkor megint lesz egy hosszú nyár :/

    VálaszTörlés
  4. október 10. lesz az a premier

    VálaszTörlés
  5. és mikor lehet itt Magyarországon? és melyik adón fog menni??

    VálaszTörlés
  6. ez nem ismertető az ötödik évadról, hanem összefohlaló a negyedikről

    VálaszTörlés
  7. És valaki tud mondani valamit az 5.évadról hogy mi lesz benne? Mi lesz Ketrinel? Hogy mi lesz Jeremyvel? Hogy mi lesz Caroline és Klausal?

    VálaszTörlés
  8. ezt az 5. évadot mikor adják a tv be?? melyik adón?? :))

    VálaszTörlés
  9. Ez biztos oktober 10a vámpirnaplók ......
    A the originals oktober 15......

    VálaszTörlés
  10. Szerintem a Cool-on, a Sorozat+-on, vagy a Prizma TV-n fog menni jövő héten úgyhogy nézzétek hogy van-e valami az ajánlóban.

    VálaszTörlés