2013. január 23., szerda

Nate Buzz- Imádom az Ősi családomat

Készült egy Exluzív interjú Nathaniel Buzolic-al (Kol) a Honest Reviews corner jóvoltából. Ebben a néhány sorban Nate mesél a gyermekkoráról, a szeretetéről a snowbordozás és a fotózás iránt, hogy mit képzel el a jövőről, és persze a The Vampire Diaries-ról és benne karakteréről, Kol-ról. Itt a lehetőség, hogy megismerjük Kol megformálóját!







Kinek/ minek a hatására vagy az az ember, aki most vagy?
"Talán a legjelentősebb dolog, hogy egy szülős háztartásban nőttem fel. Imádom anyukámat, aki megmutatta, hogy kemény munkával bármit elérhetek az életben, amit csak akarok. Rengeteget tanultam tőle, jó és kevésbé jó szokásokat, és azt is, hogy amit akarok, azt magamnak kell megszereznem, hogy azt kapjam, amit akarok."
Úgy hallottuk, imádsz snowboardozni és fotózni is. Ha felajánlanának egy szórakoztató snowboardos nyaralást és egy afrikai vadvilág fotózási lehetőséget is, melyiket szeretnéd inkább?
"Ez egy nehéz kérdés. Imádok snowboardozni! Mikor a hegyről száguldok lefele, egy pillanatra elfelejtem a világ gondjait. De szeretem megörökíteni is a szépséget a világban. És a fotókon nem fog az idő. Szóval inkább a szafari mellett döntenék, csak azt remélem, sikerülne pár igazán jó képet készítenem."
Hosszú interjú. Folytatás belül...

Kellett valamilyen különleges előkészületeket tenned, hogy eljátszhasd az Ősi vámpírt a The Vampire Diariesban?
"A leglényegesebb az volt, hogy elővegyem a pajkos oldalamat. Haha! Mert Kolt nem érdeklik a tettei következményei. De a tökéletes angol akcentussal is meg kellett birkóznom. Nem ez volt a legkönnyebb dolog a számomra, de a fényképezés alatt gyakoroltam." magyarázta Nate.
Azt hallottuk, imádtad a kalózokat gyermekkorodban. Volt valaha kalózos témájú születésnapi zsúrod gyerekként?
"A kalózok imádata már nagyon kicsi korom óta bennem van. Ha most rendeznem kéne egy partit, meglenne a témája... KALÓZOK! ;) "
Mi volt tetszett legjobban a 3. évad során? És mit várhatunk Kol-tól a The Vampire Diaries következő epizódjaiban? 
"Már az elején is szerettem Claire-vel, Joseph-el és Daniel Gillies-el dolgozni! IMÁDOM az Eredeti családot! Kolról pedig annyit, hogy mint láthattátok, nem volt felhőtlen a hazatérése."
A The Vampire Diaries-ben alakításod mellett milyen tapasztalataid vannak a filmek kapcsán?
"Ez a szerep egy nagy ugrás volt a karrieremben. Sok különböző karaktert alakítottam már, de azok mindig két lábbal álltak a valóság talaján."
Már említetted, hogy imádsz történeteket mesélni. Gondoltál már arra, hogy író legyél?
"Még ha jó lenne a helyesírásom! (nevet) Diszlexiám van, és még ha ki is tudnék találni valamilyen frappáns történetet, az sem lenne biztos,hogy nem lenne teljes káó az egész."- meséli nevetve Nate.
Most éppen dolgozol/ részt veszel valamilyen projektben a The Vampire Diaries-en kívül? Van valami, ami foglalkoztat?
"Abszolúte! Sajnos a mai világban sokszor elnyomják az embereket, főként a nőket és a gyermekeket. A mai világban több a "rabszolga", mint valaha a történelemben, közel 27 millió ember. A világnak szüksége van arra, hogy talpra álljon, és mindenki felfigyeljen erre a nyomorúságra."
Mit szeretsz legjobban a sorozatban?
"Hát, mindent! A színészek jó barátaim, a stábot, és nagyon megszerettem Atlantát is. De a kedvenc városom még mindig Los Angeles."
Mit szeretnél elérni a karrieredben, Kol szerepében vagy azon túl?
"Ebben az évben nagy dolgokra számítok. Jelenleg viszont teljesen beleélem magam ebbe a világba, ebbe a sorozatba. De örülnék neki, hogy Kol több és nagyobb szerepet kapna a TVD-ben. És emberek, tavasszal remélhetőleg új sorozat indul, amiben talán én is szerepet kapok. Az Originals. Ki tudja. Ez a sors kezében van, és én bízom benne"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése