2012. december 22., szombat

Napi Paródia 4-5



Paul Wesley- Glow Magazine


4x10-After School Special hivatalos ismertető

REBEKAH VISSZATÉR, MÉGHOZZÁ BOSSZÚVAL - Rebekah váratlanul megjelenik a Mystic Falls-i középiskolában, ahol Stefan-t, Elenát és Caroline-t kényszeríti válaszadásra a gyógymód keresésével kapcsolatban, egy eléggé meglepő választ kihozva Elenából. Amikor Bonnie apja, Rudy Owens elfogadja az Ideiglenes Polgármester címet, kiemelkedő szerepet kap lánya megvédése, de Bonnie számára kényelmetlen, hogy apja hirtelen része akar lenni az életének. Shane professzor továbbra is bíztatja Bonnie-t, hogy higgyen a saját erejében, de a férfi hamar veszélyben találja magát, amikor túl sokat árul el valakinek, akinek nem kellene. Később, Caroline a legjobb formáját nyújtja, hogy kényelmet biztosítson Tyler számára egy erőszakos konfrontáció után. Eközben, a tóparti háznál Damon és Matt gyakorolnak Jeremy-vel, növelve a fiú szerepét, mint vadász, de Klaus türelmetlen a folyamat tempójával kapcsolatban, ezért közbeavatkozik és felgyorsítja.

2012. december 21., péntek

Sztárok és a kutyák

Joseph most tett közzé egy képet egy kicsi kutyával, így kedvet kaptam hozzá, hogy összegyűjtsem a TVD sztárjainak kutyás képeit. Íme. Melyik a legcukibb ? :)
Joseph Morgan

Time Framed bővebben

Elektra már felhívta a figyelmeteket Ian új filmjére, én hoztam róla egy kis spoilert, hogy mire számíthatunk! 



Mert Ian-nek nyilvánvalóan nem elég egy egyszerű film, amiben szexi és seggeket rúg szét. Nagy erőfeszítéssel dolgozik a környezet megóvásáért. A Time Framed az ökobarát rövidfilmek közé tartozik, ahol Ian alakítja Black ügynököt. Black a gonoszokkal küzd, akik azt tervezik, hogy ellopnak egy eszközt, ami biztosítja a vliág megújuló energiaforrását. Tulajdonképpen ez a Twitter fiókjának filmre vitt változata.
Ebben az előzetesben látható, hogy Ian elég sokat harcol - és van egy pár potenciális szerető - és mindenki az elegáns ruhák híve.
Bár ez az első alkalom, hogy Ian a szenvedélye, a környezetvédelem általa kerül képernyőre, ennek ellenére már régóta dolgozik azon, hogy felhívja az emberek figyelmét a környezetvédelem fontosságára.
Az Ian Somerhalder Foundation-nek - amit Ian 2010-ben, a 32. születésnapján hozott létre - a célja arra buzdítani az embereket, hogy óvják a bolygót és az élőlényeket.

Napi Paródia 2-3



Ian új filmje- Time Framed

Kaprunk egy előzetest Ian Somerhalder új filmjéhez, a Time Framed-hez.

Rehash: 4x09 "összefoglaló" :D

Vaughn- az új vadász






Nem sok derült ki erről a veszélyes új vadászról, kivéve,
hogy ő fiatal, jóképű és még sok másban is hasonlít
Conner-ra. Most a források azt mutatják, hogy a
Twilight csillaga Charlie Bewley már kapott szerepet
a 13. részben.
 Tudjátok,ő egy vadász, az ötök egyike, hogy pontos legyek,
ő is átkozottul jól végzi a "munkáját",mint Connor. Várhatunk
egy érdekes első beszélgetést Damon és az új vadász között.
És ,hogy csak kimutatja Damon, hogy mennyire törődik Elena-val.

2012. december 20., csütörtök

Napi Paródia 1.

Akkor mostantól minden nap berakok 2-2 paródiát Petitől az elejétől kezdve, hogy aki még nem látta, az megnézhesse, aki pedig már látta, fel is elevenítheti a vidám pillanatokat. Ezzel pótoljuk valamennyire addig is a sorozatot :) Jó szórakozást ;)



Ez már lassan 1 éves lesz, és készült egy Alternatív szinkronos verzió,mert már sokat alakult azóta mind a hang, mind a színvonal :)

Julie Plec- TV Guide interjú

TV Guide: Melyek a legfontosabb következményei Carol Lockwood Polgármester halálának?
Julie Plec: A legfontosabb az, hogy a város most polgármester nélkül maradt. Amikor a sorozat visszatér januárban, meg fogjuk ismerni a férfit, aki ideiglenes polgármesternek választ majd a város. A neve Rudy Hopkins, és gyorsan ki fog derülni, hogy ő nem más, mint Bonnie édesapja. Mivel sok mindenről nem tudott az utóbbi években, gyorsan be kell hoznia a lemaradást, és egyszerre kerül az aggódó polgármester és az aggódó apa szerepébe.

TV Guide: Hogyan fog reagálni arra Bonnie, hogy az apja a városba jön?
Julie Plec: Ahogy bármelyik tinédzser reagálna arra, ha az apja évek hosszú sora után megjelenne, és megpróbálná átvenni az irányítást az élete fölött.

Joseph Morgan- TV Guide interjú

Készült egy interjú Joseph Morgan-nal a TV Guide jóvoltából. Érdemes elolvasni;)

Klaus, miután megölte Carol Lockwoodot, akár a saját hátára ki is tűzhetett volna egy céltáblát, amin az áll "Én voltam". Ennek ellenére, mint ahogy azt Joseph, a gonosz Eredeti vámpírt alakító színész elárulta, a szünet után Niklaus nélkülözni fogja a figyelmet és a törődést.

"Az elkövetkezendő epizódokban Klaus rendszerint csak feldobja a lábait az asztalra, és bámulja az eseményeket és az orra előtt készülődő mészárlást."- Mondta Joseph a TV Guide-nak.- "Klaus zsinóron rángatja az embereket, mintha csak bábok volnának, majd elengedi a madzagokat, és figyeli a kibontakozó káoszt."







Spoilerek

Van valami híred Klausról? – Jessica
Készülj fel egy epikus leszámolásra Klaus és … Shane között. Ugye te sem gondoltad, hogy ezek ketten valaha is szemtől szembe kerülnek? Főleg miután Klaus megtudja, hogy Shane volt a terv agya a 12 hibrid megölését illetően. Eléggé feldühödött. Vigyázz Shane!
Itt az ideje a szokásos napi frissítésre. Komolyan Aus, hol van a szeretet a TVD iránt? – Sydney
 Láttad már a helyi görkoris diszkót? Lehet, hogy a sorozatban is előfordul majd egy. Julie Plec megjegyezte, hogy semmi sincs kőbe vésve, de elismeri: “Épp most írtunk egy forgatókönyvet, a tökéletes világban, ami visszavisz minket a 70-es évekbeli New Yorkba. Minden megváltozhat, mert ez egy olyan kor, amit még nem fedeztünk fel. Nagyon szórakoztató lesz. A kedvenc testvérpárunk teljesen biztos, hogy felfog tűnni ezekben a jelenetekben.” Tegyétek fel a Saturday Night Fever korongját és 3, 2, 1…
Jeremy és Bonnie újra együtt lesznek? – Micah
Nem te voltál az egyetlen, aki észrevette azokat a lopott pillantásokat a midseason fináléban. “Ami ebben a részben volt, az egy emlékeztető volt kettejüknek, hogy vannak még elfojtott érzéseik. Szerelem volt ott és talán a remény pillantásánál többről van szó” – mondta Julie.
Élvezem a TVD eddigi évadát, de egy dolog van ami hiányzik, Katherine. Van rá esély, hogy hamarosan visszatér? – Ali
Ez a megfoghatatlan róka még mindig a sötétben bujkál valahol. Nagyon jól elrejtőzött. Tekintettel arra, hogy Klaus még mindig a városban van, látni fogjuk, hogy képes lesz-e visszatérni – mondta Julie. Kopj le, Klaus. (Elektra: NEE!)
Nem igazán láttuk reagálni Tylert a halálra. Hogyan fog megbírkózni ezzel?
Amint elkezdődik a következő epizód, ami egy kissé várat magára, láthatjuk majd, hogy Tyler nem kezeli valami fényesen az ügyet. Magába zárkózik, megtartja magának az érzéseit, és beletemetkezik a mérgébe és gyászába, ami csak még nehezebbé teszi azt, hogy segíteni lehessen neki. Szomorú lesz Caroline-nak, ugyanis ő csak azt akarja, hogy mellette legyen majd.

2012. december 18., kedd

Nina Dobrev Őrangyal

A Bravo Girl bemutatja:
Őrangyalok a celebvilág védelmezői
Nina Dobrev

Őrzött: Ian Joseph Somerhalder
Angyali tulajdonság: TÁMOGATÁS

A Vámpírnaplók sármos sztárja tele van
ambícióval és nagyratörő tervekkel, így 
jól jön neki, hogy olyan emberek veszik körül,
akik mellette állnak,és segítenek neki a céljai
elérésében. Úgyhogy örülhet rendesen, hogy
kolléganője,aki egyben a szerelme,pontosan 
ezt teszi. Nina százszázalékosan kitart a
kedvese mellett, és ha úgy adódik,vele 
karöltve harcol a jó ügyért. Legyen szó
környezetvédelemről, az állatkínzás elleni 
fellépésről vagy akár az amerikai elnök-
választásról, ez a két gyönyörű sztár egy
emberként áll a rajongók élére, hogy meg-
mutassák nekik a helyes utat. Epic párost
alkotnak - nagyon reméljük, hogy boldogan 
fognak élni, míg meg nem halnak. :)

Ian és Moke

A Bravo e heti számában jelent meg pár cikk (We animals! címmel) Ian-ről és a macskájáról Moke-ról!
A Bravo írt egy kis cikket róluk:





A Vámpírnaplók sztárjának fontos a környezet- és állatvédelem, 
vörös macskáját például egy Hawaii utcán találta, 
és nem tudott neki ellenálni.
Hozzáfűzött Ian egy apróságot:
"Úgy nézett rám, mint a Shrekben a Csizmás kandúr.
Képtelen voltam otthagyni őt, és soha egy percre sem
bántam meg, hogy magamhoz vettem."


Napi röhögés

Szoktátok nézni?  Imádom :) Ha van rá igény, minden nap berakhatok egyet-egyet az elejétől, unaloműzőnek.

Szívazz Ian-re

Milli88 is kitette már a chat-ben, de azért ide is kirakom. Az eOnline oldalán "Kedvenc vezető színész" párbaj folyik egyelőre Ian Somerhalder és Robert Pattinson között. A nyertesnek párbaja lesz a Daniel Craig- Robert Downey Jr. páros nyertesével. Iannak rosszabbul áll a színéja, szavazzatok RÁ!

4.10 - After School Special TÉNYEK

  • Ez lesz az első epizód, miután 2013-ban visszatér a sorozat a szokásos téli szünetről.
  • Ebben a részben szerepel először Bonnie édesapja, Rudy Hopkins, a város új polgármestereként.
  • Ez lesz az első epizód a Silas-fejezetből, bár hivatalosan a 9. résszel kezdődött. Vélhetőleg a 14. epizódig fog tartani.
  • Rebekah visszatér a részben, rettentő dühösen.
  • Damon megtanítja Jeremy-t a megfelelő harcra. Eközben, Stefan és Elena eléggé kemény beszélgetést folytatnak arról, mi is történt Damon és a lány között.
  • Valamilyen rossz dolog fog történni Shane professzorral.
  • Stefan azt mondja Elenának, hogy a lány szinte "kitépi a szívét", nyilván arra célozva, hogy Elena lefeküdt Damon-nel, s hogy együtt van vele.
  • Kol is megjelenik,  először a negyedik évad során.
  • Kol a víz alá nyomja Shane professzort.
  • A tizedik epizód szinte egy az egyben The Breakfest Club (Nulladik óra; 1985-ös film): több karakter bent reked az iskola könyvtárában és felfednek olyan dolgokat magukról, melyekről remélték, hogy el tudják rejteni. De gondoljatok inkább sötét és szomorú dolgokra, mint egy vidám táncra a folyosón. Néhány jelenet szó szerint a felszínre kényszeríti az igazságot, ami mind Stefan és mind Elena számára örökre megváltoztathatja a kapcsolatukat.
  • Lesz egy megemlékezés Carol Lockwood-ról.
  • Temérdek vágyakozást figyelhetünk meg Elena és Damon között.
  • Lehetséges, hogy Forbes seriff is feltűnik a részben.
  • Matt segíteni fog gyakorolni Jeremy-nek a tóparti Gilbert-háznál.
  • April egy kissé útban lesz, problémát okozva.
  • Caroline teljesen máshogy fog Klaus-ra tekinteni, a férfi tette után. Mondjatok búcsút a flörtölős pillanatoknak, ugyanis Caroline semmit sem akar tőle, még barátságot sem, ám a 4. évad 13. és 14. epizódjában nagy pillanataik lesznek.
  • Lehetséges, hogy April lesz az, aki "kihúzza a kardot a vámpír kőből".
  • Az epizódban egy lányt meg fog valaki igézni, valamint egy másik pizzát fog hozni.

Charming Vampires Convetion ÚJ sztárvendégek

Most kaptuk a hírt, miszerint a magyar TVD Con-ra Ianon és Matt Davison kívül még biztosan jelen lesz két színész a sorozatból. Íme hát a nevek:
Sara Canning  és Todd Williams
Na mit szóltok? Mert én azért olyan vendéget várnék, aki állandó szereplő, és mondjuk a 3 főszereplőt alapból. De hát ők tudják. Nem valami színvonalas szerintem :/

2012. december 17., hétfő

TVGuide interjú- Ian Somerhalder


TVGuide: Milyen érzés volt végre a 'forró vámpírszex' - ahogy Nina Dobrev fogalmazott korábban - a november 29-i epizódban?
Ian: A rajongók - és én is - már hosszú ideje könyörögtünk érte. Nagyon megérdemelték már, bár vannak olyan emberek, akik azt gondolják, Elenának jobb lenne, ha megszabadulna mind a két Salvatore-tól.



TVGuide: Te és Nina a való életben is egy pár vagytok - hogyan hat ez a sorozatbeli romantikára?

Ian: Maradjunk csak a show-nál. A szexjelenet nagyon szenvedélyesre sikeredett. Damon végre megkapta Elenát, és most boldog, bár nem lehet biztos benne, hogy az érzései valódiak, vagy csak a kötődés eredménye-e.

Új hírek: TVD Con

Mint már tudjuk, a Charming Vampires Convetion 2013-ban Magyarországon is megrendezésre kerül. Az első bejelentett vendég, mint tudjuk, Ian Somerhalder (Damon), a második perig Matt Davis (Alaric). Ma este pedig bejelentésre kerül 2 újabb név is, akiknek a gazdája hazánkba látogat júniusban. Holnap posztolom őket, addig is részleteket ITT és ITT találtok. ;)

3 évad: Lesz szinkronnal?

Klaus, az egyik vámpírnaplós oldal szerkesztője megérdeklődte, hogy mire számíthatunk az Rtl Klub jóvoltából eddig leadott Vámpírnaplók 2 évada után. Vajon le lesz-e szinkronizálva a 3. széria is, vagy a csatorna felhagyott a munkálatokkal. Varga Gbort kérdezték, Stefan Salvatore magyar hangját, hogy mi a véleménye a dologrol, és mit tud eddig erről:
Pontos, hivatalos információm nincs, de mi úgy sejtjük, nem lesz. Mintha azt hallottam volna, hogy nem volt jó a magyar nézettség, ezért nem ölnek bele energiát. Mint említettem, ez nem hivatalos, de ne nagyon számítsatok rá.

Zap2It- Rebekah

Jó reggelt, Rebekah! Most hogy újra ébren van, van rá esély hogy Rebekah és Klaus újra közel kerüljenek egymáshoz?
 “Szeretném azt gondolni. Valószínűleg itt egy nagyobb árulás történt, de én úgy gondolom, hogy ha van valaki, aki megtud bocsátani Klausnak, akkor az Rebekah. Ő ott volt neki évszázadokon keresztül, nagyon közel álltak egymáshoz és szerintem hajlandó a megbocsátásra most is. Nem szeretem, amikor le van szúrva tőrrel. Claire akkor ment vissza Los Angelesbe, amikor leszúrták és ez nem volt jó”- árulta el a Zap2It-nek Joseph Morgan, Klaus megformálója.

Interjú Ian-nal! :D

A TVGuide magazin készített egy interjút Ian Somerhalder-rel az 'Elena-kötődés'dologról.

TVGuide: Milyen érzés volt végre a 'forró vámpírszex' - ahogy Nina Dobrev fogalmazott korábban - a november 29-i epizódban?
Ian: A rajongók - és én is - már hosszú ideje könyörögtünk érte. Nagyon megérdemelték már, bár vannak olyan emberek, akik azt gondolják, Elenának jobb lenne, ha megszabadulna mind a két Salvatore-tól.
TVGuide: Te és Nina a való életben is egy pár vagytok - hogyan hat ez a sorozatbeli romantikára?
Ian: Maradjunk csak a show-nál. A szexjelenet nagyon szenvedélyesre sikeredett. Damon végre megkapta Elenát, és most boldog, bár nem lehet biztos benne, hogy az érzései valódiak, vagy csak a kötődés eredménye-e.

TVGuide: Vajon Elena annyira szeretné, hogy ez a szerelem valós legyen, mint Damon?
Ian: Abszolút. Elenának valós, de Damon akkor sem tudhatja, hogy a lányt csak a kötődés készteti-e arra, hogy szeresse őt.